Χρειαζόμαστε το LIKE όλων, για να ενισχύσουμε την προσπάθεια των μαθητών ενός Ειδικού Σχολείου της 2ης Περιφέρειας Ε.Α.Ε.

Το ΤΕΕ Ειδικής Αγωγής Κωφών και Βαρηκόων Αγίας Παρασκευής, παίρνει μέρος σε Πανελλήνιο διαγωνισμό για δημιουργικό μπλουζάκι, με σκοπό την προώθηση ...του μηνύματος του ασφαλούς διαδικτύου.


Τη δημιουργία, που παρουσιάζουμε εδώ, την σχεδίασαν οι μαθητές του ΤΕΕ. Ο  νικητής του διαγωνισμού κρίνεται από τον αριθμό των likes που θα συγκεντρώσει η δημιουργία του.
 Επομένως είναι σημαντική η συμβολή όλων με το πάτημα ενός Like στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=598486156843756&set=a.598413386851033.153508.572751049417267&type=3&theater

Σας ευχαριστούμε όλους!
 
  Ράνια Χιουρέα


Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις