Ο κάθε άνθρωπος με ή χωρίς αναπηρία έχει δικαίωμα και αξίζει να είναι ευτυχισμένος. Για τους περισσότερους σκοπός ζωής και ευτυχία, είναι η δημιουργία οικογένειας.  Αυτό ήθελαν και επεδίωξαν η Γκαμπριέλα και ο Φάμπιο.

Η Γκαμπριέλα έχει Σύνδρομο Ντάουν και ο Φάμπιο ελαφριά νοητική καθυστέρηση.
Παρά τις διάφορες αντιξοότητες, με τη στήριξη των γονιών τους,
παντρεύτηκαν και δημιούργησαν μια όμορφη, ευτυχισμένη οικογένεια. Από τους δυο γονείς με νοητική καθυστέρηση, γεννήθηκε η κορούλα τους η Βαλεντίνα, ένα γλυκύτατο κοριτσάκι, υγιέστατο και χωρίς νοητική ανεπάρκεια!!!


Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις