.



ΤΡΑΠΕΖΑ ΥΛΙΚΟΥ Ε.Α.Ε.

ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ ΔΙΑΓΝΩΣΗΣ-ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ
ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ



Κάντε "κλικ" στην ενότητα που σας ενδιαφέρει:




Στην ενότητα αυτή καταχωρίσαμε βιβλιογραφία σε σχέση με τη Γλώσσα, τα Μαθηματικά, τις Γνωστικές και Αναπτυξιακές δεξιότητες και τη Συναισθηματική Οργάνωση.


Στην ενότητα "Ιστοσελίδες με εκπαιδευτικό υλικό" παρουσιάζουμε διαδικτυακούς χώρους με εκπαιδευτικά προγράμματα, λογισμικά, αποθετήρια, ασκήσεις και δραστηριότητες.


Στην ενότητα "Λογισμικά" παραθέτουμε  εργαλεία που έχουν δημιουργηθεί για την παρέμβαση σε μαθητές με ειδικές εκπαιδευτικάς ανάγκες.


Στην ενότητα "Ψυχοπαιδαγωγικό υλικό" παραθέτουμε οτιδήποτε έχουμε χρησιμοποιήσει στο έργο της παρέμβασης και αντιμετώπισης στις:
Ι.  Γνωστικές δεξιότητες  (μνήμη, προσοχή, νοημοσύνη)
ΙΙ. Aναπτυξιακές δεξιότητες: Ψυχοκινητικότητα (κινητικές δεξιότητες, πλευρίωση, οπτικοκινητικός συντονισμός...)


Στην ενότητα "Εκπαιδευτικό Υλικό δασκάλων"  δημοσιεύουμε εργασίες και εργαλεία συναδέλφων, που δημιουργήθηκαν για την ανίχνευση μαθησιακών δυσκολιών και την αντιμετώπιση εκπαιδευτικών αναγκών των μαθητών τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:




ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις