Στο χώρο της πλατείας Δημοκρατίας στον Άγιο Στέφανο θα λειτουργήσει από τις 21 Δεκεμβρίου έως και τις 5 Ιανουαρίου 2020 η «Γειτονιά των Χριστουγέννων», η οποία θα περιλαμβάνει Παγοδρόμιο με ελεύθερη είσοδο, ξύλινα σπιτάκια και πολλές παράλληλες δράσεις.
Την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019  πραγματοποιήθηκε το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην πλατεία Δημοκρατίας στον Άγιο Στέφανο, στη «Γειτονιά των Χριστουγένωνν», ένα χώρο που διαμορφώθηκε για πρώτη φορά στο Δήμο Διονύσου και περιλαμβάνει παγοδρόμιο, παραμυθένια ξύλινα σπιτάκια αλλά και αρκετές παράλληλες δράσεις για μικρούς και μεγάλους.
Η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου έγινε από το Δήμαρχο Διονύσου Γιάννη Kαλαφατέλη και τον κορυφαίο π.Διεθνή καλαθοσφαιριστή Δημήτρη Παπανικολάου, οι οποίοι ευχήθηκαν Χρόνια Πολλά και Καλές Γιορτές με υγεία και χαρά σε όλους τους παρευρισκόμενους.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δ. Παπανικολάου είναι ο μοναδικός Έλληνας που έχει κατακτήσει 2 φορές το triple crown (Ευρωλίγκα, πρωτάθλημα και κύπελλο), με διαφορετικές ομάδες και συγκεκριμένα, το 1997 με τον Ολυμπιακό και το 2007 με τον Παναθηναϊκό.
Την εορταστική ατμόσφαιρα ζέστανε η μπάντα «Christmas 3» και ακολούθησε συναυλία με το γνωστό συγκρότημα «Swingin’ Cats» που ξεσήκωσε με τις επιτυχίες του τους θεατές.
Την εκδήλωση παρουσίασε η γνωστή δημοσιογράφος, παρουσιάστρια και παραγωγός του GALAXY 92 FM, Έφη Μαλτέζου, η οποία έκανε συνεντεύξεις και αντάλλαξε ευχές με τον κόσμο.
Ο Δήμαρχος Διονύσου κάλεσε τους δημότες αλλά και τους επισκέπτες της περιοχής να επισκεφθούν τη «Γειτονιά των Χριστουγέννων» μαζί με τα παιδιά και τους φίλους τους. «Σας καλώ για να γιορτάσουμε όλοι μαζί τα φετινά Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά και να βιώσουμε το πραγματικό μήνυμα των ημερών, με χαρά, αισιοδοξία και θετική ενέργεια» υπογράμμισε ο κος Καλαφατέλης.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ακόμη ο αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών της περιφέρειας Αττικής Νίκος Πέππας, εκπροσωπώντας τον Περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη, ο περιφερειακός σύμβουλος Στέλιος Κοροβέσης,  αντιδήμαρχοι του Δήμου Διονύσου, Πρόεδροι Δημοτικών Κοινοτήτων, δημοτικοί και κοινοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων κ.α.
Πλήθος κόσμου, οικογένειες με μικρά παιδιά αλλά και μεγαλύτεροι, γέμισαν την πλατεία και διασκέδασαν με την ψυχή τους για πάνω από 3 ώρες με συναυλίες, πυροτεχνήματα, σαξόφωνα, ξυλοπόδαρους, ξωτικά, ζεστό κρασί αλλά και άφθονο κέφι.


ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ «ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ»


Σάββατο 21/12/2019
6 μ.μ.:  Άγιος Βασίλης, Θέατρο Σκιών.
Κυριακή 22/12/2019
12 μ.μ.  Άγιος Βασίλης,  Μπαλονοκατασκευές.
6 μ.μ.:  Face Painting.
Δευτέρα 23/12/2019
6 μ.μ.: Άγιος Βασίλης και Χειροτεχνίες. Χριστουγεννιάτικο Ξωτικό θα κατασκευάζει Χριστουγεννιάτικες κάρτες για τα παιδιά.
Τρίτη 24/12/2019
12 μ.μ.:  Άγιος Βασίλης, Μουσικοί με Σαξόφωνα, Ταχυδακτυλουργός.
6 μ.μ.: Face painting.
Τετάρτη 25/12/2019
12 μ.μ.: Χειροτεχνίες. Χριστουγεννιάτικο Ξωτικό θα κατασκευάζει Χριστουγεννιάτικες κάρτες για τα παιδιά.
6 μ.μ.: Άγιος Βασίλης και Κλόουν. Ο Κλόουν θα περιφέρεται ανάμεσα στον κόσμο, θα παίρνει συνεντεύξεις ,θα κάνει αστεία και θα παίζει με μικρούς και μεγάλους.
Πέμπτη 26/12/2019
12 μ.μ.:  Άγιος Βασίλης, Ξυλοπόδαρος, Μαλλί της Γριάς.
6 μ.μ.: Ταχυδακτυλουργός.
Παρασκευή 27/12/2019
6 μ.μ.: Άγιος Βασίλης και Κλόουν. Ο Κλόουν θα περιφέρεται ανάμεσα στον κόσμο, θα παίρνει συνεντεύξεις ,θα κάνει αστεία και θα παίζει με μικρούς και μεγάλους.
Σάββατο 28/12/2019
12 μ.μ.:  Άγιος Βασίλης.
7 μ.μ.: Συναυλία  με τους FORTISSIMO, Ζεστό Κρασί.
Κυριακή 29/12/2019
12 μ.μ.:  Άγιος Βασίλης και Κλόουν. Ο Κλόουν θα περιφέρεται ανάμεσα στον κόσμο, θα παίρνει συνεντεύξεις ,θα κάνει αστεία και θα παίζει με μικρούς και μεγάλους.
6 μ.μ.: Face Painting.
Δευτέρα 30/12/2019
6 μ.μ.: Άγιος Βασίλης και  Χειροτεχνίες. Χριστουγεννιάτικο Ξωτικό θα κατασκευάζει Χριστουγεννιάτικες κάρτες για τα παιδιά.
Τρίτη 31/12/2019
12 μ.μ.:  Άγιος Βασίλης, Μουσικοί με Σαξόφωνα, Σοκολάτες.
6 μ.μ.: Face painting.
Τετάρτη 1/1/2020
12 μ.μ.: Ταχυδακτυλουργός.
6 μ.μ.: Άγιος Βασίλης, Ξυλοπόδαρος.
Πέμπτη 2/1/2020
6 μ.μ. Ταχυδακτυλουργός.
Παρασκευή 3/1/2020
6 μ.μ.: Μπαλονοκατασκευές.
Σάββατο 4/1/2020
12 μ.μ.: Κλόουν.
6 μ.μ.: Θέατρο Σκιών, Ποπ Κόρν.
Κυριακή 5/1/2020
12 μ.μ.: Μπαλονοκατασκευές.
6 μ.μ.: D.J PARTY.Δείτε επίσης:Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις