Προβλήθηκε σήμερα 26-3-2020 η εκπομπή “FIRST FROM THE WEST” στην επίσημη σελίδα του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής στο Facebook, καθώς και αναρτήθηκε στο επίσημο κανάλι του Πανεπιστημίου στο Youtube.
Καλεσμένοι στην εκπομπή   ήταν ο Δήμαρχος Γαλατσίου & Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής κ. Γιώργος Μαρκόπουλος, καθώς και η κ. Έφη Σίμου, Αναπλ. Καθηγήτρια Επικοινωνίας και ΜΜΕ στη Δημόσια Υγεία του τμήματος Πολιτικών Δημόσιας Υγείας του ΠΑΔΑ, με αντικείμενο συζήτησης της εκπομπής τη «Διαχείριση του χρόνου αυτοπεριορισμού μένοντας στο σπίτι».
Στο επίκεντρο της κουβέντας βρέθηκαν τα μέσα υποβοήθησης από πλευράς των αυτοδιοικητικών φορέων στην καραντίνα των δημοτών ως προς τα είδη πρώτης ανάγκης αλλά και ευρύτερης στήριξης.
Συζητήθηκε επιπλέον η σημαντικότητα του διαχωρισμού της είδησης από το δημοσιογραφικό σχόλιο, καθώς και ο ρόλος των μέσων κοινωνικής δικτύωσης στο φαινόμενο που αντιμετωπίζουμε. Τη συζήτηση συντόνισε η Γλυκερία Τερζή.

 

Δείτε επίσης:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις