Πολλαπλής χρήσεως θα είναι οι μάσκες που θα παραλάβουν οι μαθητές μαζί με τα βιβλία στις 7 Σεπτεμβρίου δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος.
Οι μάσκες, είπε ο υπουργός Εσωτερικών, θα πλένονται και θα  επαναχρησιμοποιούνται.
Σε ερώτηση πόσες θα παραλάβει ο κάθε μαθητής ο υπουργός απέφυγε να απαντήσει.
«Για την προμήθεια των μασκών θα υπάρξουν προδιαγραφές από το υπουργείο Υγείας και την Ειδική Επιτροπή  Επιστημόνων», διευκρίνισε ο Τάκης Θεοδωρικάκος και απηύθυνε έκκληση  οι μαθητές και οι οικογένειες να κάνουν τη σωστή χρήση της μάσκας.
Δημοσιογράφος: Μπορεί να πάμε σε πρωί-απόγευμα;
Τάκης Θεοδωρικάκος: Δεν είναι δικό μου θέμα αυτό. Είναι ένα θέμα που θα πρέπει  να αντιμετωπιστεί από την Επιτροπή και από το υπουργείο Παιδείας. Θα πρέπει  να κάνει συγκεκριμένες υποδείξεις η Επιτροπή των Ειδικών, να συνεργαστεί  με το υπουργείο Παιδείας και να υπάρξει συνεργασία με την Αυτοδιοίκηση.
Ως υπουργείο Εσωτερικών  είμαστε υποχρεωμένοι να είμαστε εναρμονισμένοι με τις οδηγίες που δίνει η Επιτροπή και διαμορφώνει μια  γραμμή αντιμετώπισης   του προβλήματος της πανδημίας.
Την Πέμπτη έγινε γνωστό ότι πρέπει να φοράμε μάσκες. Την Παρασκευή το πρωί αντιμετωπίσαμε το πρόβλημα. Αν υπάρχει οδηγία, κατεύθυνση ότι πρέπει να παρθούν  άλλου είδους μέτρα για τις σχολικές αίθουσες, πρέπει να γίνει ξεχωριστή συζήτηση αλλά δεν έχει υπάρξει κάτι τέτοιο και δεν είμαστε υπεύθυνοι γι αυτό.
Δείτε επίσης:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις