Στην εκδήλωση του Δήμου Καστοριάς για τα  105 χρόνια από την απελευθέρωση της πόλης (Σάββατο 11-11-2017), την οποία επιμελήθηκε ο αντιδήμαρχος πολιτισμού Λεωνίδας Παπαδημητρίου, πριν την έναρξη της συναυλίας από τη Συμφωνική Ορχήστρα Νέων του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης, ο δήμαρχος Καστοριάς Ανέστης Αγγελής βράβευσε 3 Καστοριανούς πολίτες για την προσφορά τους στην πόλη:

α) Τον πρόεδρο του Συλλόγου Φίλων Μουσείου Μακεδονικού Αγώνα Χρυσόστομο Παπασταύρου

β) Τη διευθύντρια της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Στέλλα Τέγου, για την προσφορά της στην παιδεία και τη συμβολή της στην ίδρυση του Μουσικού Σχολείου Καστοριάς

γ) Τη φοιτήτρια της σχολής Νηπιαγωγών Φλώρινας Μαρία Νίτσα, που χάρη στη θέληση και τον επίμονο αγώνα της είναι πλέον η πρώτη Ελληνίδα με σύνδρομο Down, που κατάφερε να πετύχει την εισαγωγή της στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Φωτογραφίες: ΦΟΥΙΤ

Πηγή

Αναρτήθηκε από www.chiourea.gr στο Επικαιρότητα - ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ και Ειδική Αγωγή - ΣΥΝΔΡΟΜΟ DOWN

Διαβάστε επίσης:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:




ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις