Μωσαϊκό Σύνδρομο Down


     


  • "Ηλιαχτίδα" Ένωση Γονέων και Φίλων Ατόμων με Σύνδρομο Ντάουν: Ιδρύθηκε το 1996 (20728/1872/96 Μ.Π.Α.) με πρωτοβουλία του αείμνηστου Μιχάλη Αντωνόπουλου διακεκριμένου δικηγόρου και αφοσιωμένου πατέρα, και της συζύγου του Ιόλης, με τη συμπαράσταση κι άλλων γονέων και φίλων ατόμων, με Σύνδρομο Down. Είναι Σωματείο μη κερδοσκοπικό, που έχει ως σκοπό να βοηθάει άτομα με Σύνδρομο Down και τις οικογένειές τους. 25-7-2012


  • Σύλλογος Φροντίδα: Πανελλήνιος Σύλλογος, πρόληψης, ενημέρωσης και συμπαράστασης ατόμων με εγκεφαλική παράλυση, νοητική υστέρηση και σύνδρομο down. Είναι αναγνωρισμένος ως φιλανθρωπικό σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, πιστοποιημένο από το υπουργείο υγείας και από το πρωτοδικείο με αριθ. 7483/2008. Ιδρύθηκε το 2008 στον Πειραιά με σκοπό να προσφέρει κοινωφελές έργο στις οικογένειες που καταφεύγουν στην αναζήτηση βοήθειας. Παρέχει υπηρεσίες: Λογοθεραπεία, Εργοθεραπεία, Φυσικοθεραπεία, Ειδική Αγωγή, Ψυχολογική Υποστήριξη, Κοινωνική Υπηρεσία, δωρεάν για τα μέλη του συλλόγου. Περισσότερες πληροφορίες:  Ίωνος Δραγούμη 5, 18233 Αγ. Ι. Ρέντης. Τηλ. 210 4908631 Fax: 211 7205287 email: info@frodida.gr (update 20-3-2019)
Matthew (Μωσαϊκό)



    • Λώρη
      "ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ" ποίημα του Μάρκου (έχει σύνδρομο Down και τραυλισμό) 9-10-2009








    Remy Currie (Μωσαϊκό)


    Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

    ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


    ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:




    ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

    ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις