Οι μαθητές και οι μαθήτριες του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Φηρών Θήρας συμμετέχουν έπειτα από γονική συγκατάθεση στη 2η Έκθεση Ζωγραφικής & Χορωδίας την Κυριακή 12 Ιουνίου 2022 στις 18:30 στο Βιομηχανικό Μουσείο Τομάτας στη Βλυχάδα.

Παρακάτω ακολουθούν οι ζωγραφιές, οι κατασκευές και η αφίσα των μαθητών/τριών του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Φηρών Θήρας με θέμα: Ειρήνη στον Κόσμο, που θα εκτίθενται στην 2η Έκθεση Ζωγραφικής & Χορωδίας 2022.

 


Αναρτήθηκε από chiourea.gr  στο Διάφορα Θέματα - ΑΠΟ ΣΧΟΛΕΙΑ

Δείτε επίσης:

· Δημοτικά Σχολεία Σαντορίνης και Θηρασιάς: 2η Έκθεση Ζωγραφικής & Χορωδίας: Ειρήνη στον Κόσμο

· Συμμετοχή του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Φηρών Θήρας στο 5ο Μαθητικό Φεστιβάλ Θήρας & Θηρασίας 2022

·  Ειδικό Δημοτ. Σχολείο Φηρών-Θήρας: Συμμετοχή του σχολείου μας στο 1ο Πανελλήνιο Σχολικό Τουρνουά Ανακύκλωσης Μπαταριών

·  4ο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Σύρου: ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ 

·  Νηπιαγωγείο Δροσιάς-Λάρνακα, Κύπρος: «Το ταξίδι μιας κούκλας, Αμμόχωστος»! Συμμετοχή σε Μαθητικό Διαγωνισμό Ραδιοφωνικού Μηνύματος

· Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Φηρών-Θήρας: Μια μητέρα λέει 28 αλήθειες για το Σύνδρομο Down

·  4ο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Σύρου: Μια διαφορετική λίστα για να γεμίσουν οι μέρες μας με αγάπη και Αναστάσιμο Φως!!!

·  Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Φηρών-Θήρας: 2 Απριλίου Παγκόσμια ημέρα Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης για τον Αυτισμό

 Γραφτείτε στο Newsletter μας εδώ 📌

 

 

 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις