Αγαπητή τ. Σύμβουλε Ειδικής Αγωγής, Δρ. Χιουρέα,

Θα είναι ιδιαίτερη τιμή για εμάς να  παρευρεθείτε στη θεατρική παράσταση που ανεβάζουν οι μαθητές και οι μαθήτριες της Γ' τάξης του σχολείου μας: " Και οι κακοί έχουν ψυχή",  την Παρασκευή, 7- 4 -23 και ώρα: 10:00 π.μ. - 11:00 π.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του 2ου ΔΣ Αγίου Στεφάνου. 

Η παράσταση πραγματοποιείται με αφορμή την παγκόσμια ημέρα παιδικού βιβλίου (2-4-23) και μέσα στα πλαίσια της προώθησης των αξιών της ισότητας, της διαφορετικότητας και της ένταξης, καθώς και της σύνδεσης των ανθρώπων, μέσω της ανοχής και της κατανόησης - αξίες που προωθούνται μέσω των βιβλίων, σύμφωνα και με το μήνυμα της φετινής αφίσας που φιλοτεχνήθηκε από Έλληνες δημιουργούς. Το όλο εγχείρημα θα λάβει χώρα σε συντονισμό και σε πρωτοβουλία της εκπαιδευτικού θεατρικής αγωγής της σχολικής μας μονάδας, κας Νικολετοπούλου Χρυσάνθης και σε συνεργασία με φοιτήτριες του Τμήματος Θεατρικής Αγωγής, της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. 

Την εκδήλωση θα τιμήσουν με την παρουσία τους οι ωφελούμενοι της Π.Ε.Γ.Κ.Α.Π.  Ν.Υ. Άνοιξης με τους συνοδούς τους.
Θα ακολουθήσουν εργαστήρια Πασχαλινών χειροτεχνιών των μαθητών της Ε' και της Στ' τάξης μαζί με τους ωφελούμενους, μέσα στα πλαίσια της συμπερίληψης - συνεκπαίδευσης.

ΠΡΟΣΟΧΗ, για να παρακολουθήσετε την παράσταση θα πρέπει να έχετε διαβάσει (παλιά ή πρόσφατα) τα παραμύθια της Κοκκινοσκουφίτσας, της Χιονάτης, της Σταχτοπούτας, της Πεντάμορφης, των Τριών Γουρουνιών, των Εφτά Κατσικακιών κτλ.

Η Διευθύντρια και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 2ου ΔΣ Αγίου Στεφάνου


Αναρτήθηκε από chiourea.gr  στο ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ Ανατολ. Αττικής & Β΄Αθήνας 2022-23

Δείτε επίσης: 

          ·     3ο Δημοτικό Σχολείο Ιλίου: Μια γιορτή σαν παραμύθι... για το παιδικό βιβλίο ~ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ & ΑΦΙΣΑ

·         ΕΙΔΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΦΗΡΩΝ ΘΗΡΑΣ: Μία μπάλα για όλους

·         ΕΙΔΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΦΗΡΩΝ ΘΗΡΑΣ: Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία 3/12

·         Ειδικο Δημοτικο Σχολειο Φηρων  Θηρας: Συμμετοχή στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Κρατικής Ορχήστρας Θεσσαλονίκης «Σεχραζάντ: ήχοι, εικόνες και παραμύθια της Ανατολής»

·    ΕΙΔΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΦΗΡΩΝ ΘΗΡΑΣ: Επετειακές κατασκευές και χειροτεχνίες για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου 1940

·     ΕΙΔΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΦΗΡΩΝ ΘΗΡΑΣ: Εορτασμός 9ης Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού

·       ΕΙΔΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΦΗΡΩΝ ΘΗΡΑΣ: Συμμετοχή του σχολείου μας στο 2ο Πανελλήνιο Σχολικό Τουρνουά Ανακύκλωσης Μπαταριών «Οι Μεγάλοι-μικροί κυνηγοί»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:




ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις