Άγκαθα Καρρά


Στις 18-6-2019 ο Νίκος Μερτζάνης κάλεσε στην εκπομπή του «Μπροστά στα γεγονότα»,  την Άγκαθα Καρρά, Αναπληρώτρια Γενική Γραμματέα της Εθνικής Ομοσπονδίας Τυφλών-Δικηγόρο και τη Χρυσέλλα Λαγαρία, Αντιπρόεδρο ΚΟΙΝΣΕΠ “Black Light”. 


Χρυσέλλα Λαγαρία

Στο φιλόξενο στούντιο της ΕΡΤ, οι δυο καλεσμένες    συζητούν για την ψηφιακή προσβασιμότητα των ατόμων με αναπηρία και θίγουν την έλλειψη προσβασιμότητας των ατόμων με προβλήματα όρασης, στις ιστοσελίδες του δημοσίου.
Παρασκευή Κουτσαΐδη
Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, προβάλλεται επίσης επίσκεψη στη μονάδα προσβασιμότητας του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και συζήτηση με τη φοιτήτρια Γαλλικής Φιλολογίας Παρασκευή Κουτσαΐδη, σχετικά με το πώς είναι να σπουδάζεις σε ελληνικό Πανεπιστήμιο, όταν αντιμετωπίζεις πρόβλημα όρασης.


Μαρία Μανιατάκη
Ομοίως προβάλλεται σχετική  για την προσβασιμότητα στις ιστοσελίδες του δημοσίου συζήτηση, και με τη Μαρία Μανιατάκη, εργαζόμενη στο Φάρο Τυφλών Καλλιθέας, επίσης με απώλεια όρασης εκ γενετής. Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις