Ένα πολύ ωραίο παραμύθι, με θαυμάσια εικονογράφιση από την ίδια τη συγγραφέα. Το κείμενο καλογραμμένο, ενδιαφέρον, συγκινητικό και πολύ διδακτικό, για τη φιλία, τη διαφορετικότητα και την αγάπη! Το βαθύτερο νόημα, να δίνεις αγάπη! «Η αγάπη σε κάνει να πετάς…» Με την αγάπη υπάρχει αρμονική συμβίωση μεταξύ όλων των πλασμάτων της φύσης!

Ευχόμαστε να είναι καλοτάξιδο!

 📘📙📚

«O Μανιατακος Ο γάιδαρος χωρίς όνομα και ο Γέροντας της αγάπης»

Η πεταλούδα με το όνομα Ρόουζ πέφτει πάνω σε έναν ανώνυμο γάιδαρο, που έπληττε από την ανούσια καθημερινότητα. Τον πείθει να κάνει τον άρρωστο, έτσι ώστε να τον ελευθερώσει το αφεντικό του. Το κόλπο πετυχαίνει και οι δυο τους ξεκινούν για ένα μεγάλο ταξίδι. Ο γάιδαρος πρέπει να αποκτήσει ένα όνομα! Πρέπει να φτάσουν όπως και δήποτε στο μοναστήρι, εκεί που δίνουν τα ονόματα στα ζώα! Στο δρόμο συναντούν τη Μαργούδη, που έχει αλτσχάιμερ και τον Γκιώνη, που ψάχνει τον αδελφό του. Μετά από μια μεγάλη πορεία, οι 4 φίλοι ενωμένοι θα τα καταφέρουν και ο γάιδαρος θα αποκτήσει το δικό του όνομα, για γίνει ο Μανιατάκος και μια νέα προοπτική ζωής να ανοιχτεί μπροστά του.

Εκδόσεις Επιστροφή www.epistrofibooks.com info@epistrofibooks.com

Λεωφ.Αμαλίας 7 Ναύπλιο (+30) 2752026362

 Άλλα βιβλία της Μαρίας Κασαμπαλάκου:

Ανάρτηση chiourea.gr στο Διάφορα Θέματα - ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ

 Διαβάστε επίσης:

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις