Με μεγάλη χαρά, οι μαθήτριες και οι μαθητές του σχολείου μας με την υποστήριξη του Εκπαιδευτικού Προσωπικού συμμετείχαν στην μικρή γιορτή της κοπής της βασιλόπιτας για τη νέα χρονιά που υποδεχτήκαμε!!!

Ο τυχερός μαθητής (βασιλόπιτα των μαθητών/τριών) που κέρδισε το φλουρί είναι μαθητής της Α΄ Τάξης  και με πολλά χειροκροτήματα και ευχές δέχτηκε το δώρο του και από την βασιλόπιτα του Συλλόγου Διδασκόντων, η κ. Εμπρού Νταούτ – Λογοθεραπεύτρια ΠΕ21 είναι η τυχερή που κέρδισε το φλουρί και έλαβε το δώρο της και της ευχόμαστε να έχει υγεία, αγάπη και κάθε ευτυχία στη ζωή και την οικογένειά της!!!

Ευχόμαστε η νέα χρονιά να είναι τυχερή σε όλους μας, μικρούς και μεγάλους, με υγεία, αγάπη, δύναμη και πρόοδο!!!

Και του χρόνου!!!

Αναρτήθηκε από chiourea.gr  στο Διάφορα Θέματα - ΑΠΟ ΣΧΟΛΕΙΑ (σχολ. έτος 2022-23)

Δείτε επίσης: 

 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:




ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις