Μέσα από ένα όμορφο τραγούδι με γλυκιά μελωδία και πολύ συγκινητικά λόγια, εκφράζονται οι σκέψεις και τα συναισθήματα ενός δυσλεξικού παιδιού, που δυσκολεύεται με τα μαθήματα,  με τις απαιτήσεις του σχολείου και τόσα άλλα, βιώνει την τραυματική εμπειρία του αποχωρισμού του από την οικογένεια και αισθάνεται μοναξιά και εγκατάλειψη...  

Παρμένο από την αξιόλογη και ιδιαίτερα διδακτική ινδική ταινία "Σαν Αστέρια στη Γη", η οποία πραγματεύεται το θέμα της Δυσλεξίας, μέσα από την ιστορία ενός μικρού μαθητή της Γ΄ τάξης Δημοτικού.


Στους στίχους του τραγουδιού, το αγοράκι απευθύνεται στη μαμά του και της περιγράφει αυτά που νιώθει (με ελληνικούς υπότιτλους στο βίντεο).


 

Ανάρτηση  chiourea.gr στο Ειδική Αγωγή - ΓΟΝΕΙΣ-Δυσλεξία,  Ειδική Αγωγή - ΔΥΣΛΕΞΙΑ και Ειδική Αγωγή - ΥΛΙΚΟ-Δυσλεξία

Διαβάστε επίσης:


Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις