Ένα video για τους ενήλικες με ΔΕΠ-Υ, μέσα από το οποίο γίνεται προσπάθεια να αναδειχθεί πως η ΔΕΠ-Υ είναι συχνή, συμβαίνει σε πολλούς, δημιουργεί δυσκολίες στις σχέσεις και τη ζωή τους, παρερμηνεύει συμπεριφορές κι οδηγεί αρκετούς σε αδιέξοδο.
Περιλαμβάνει ιστορίες, φωτογραφίες και σκίτσα που έστειλαν ενήλικες με ΔΕΠ-Υ ανταποκρινόμενοι στην πρόσκληση του ADHD Hellas για συγγραφή του Ημερολογίου του ΔΕΠΥτη.
«Μιλάμε για τη ΔΕΠΥ μας, την κάνουμε κατανοητή στο περιβάλλον μας και δεν ντρεπόμαστε για τη διαφορετικότητά μας».
Το video δημιουργήθηκε από τη Δρ. Νιόβη Μιχαλοπούλου, κλινική ψυχολόγο και συντονίστρια της ομάδας υποστήριξης ενηλίκων του ADHD Hellas.
  
Δείτε επίσης:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:




ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις