Εκπληκτικό ταλέντο! Η γλυκιά 14χρονη Lorelai Mosneguțu τραγουδάει με την υπέροχη φωνή της το  "A Million Stars" παίζοντας πιάνο με τα πόδια της, αφού δεν έχει χέρια, στην εκπομπή "Ρουμανία έχεις ταλέντο". Κερδίζει το χρυσό, ενώ όλοι εντυπωσιάζονται,  είναι κατασυγκινημένοι και με δάκρυα στα μάτια.

Πραγματικά ταλαντούχα η Λόρελαι! Της αξίζει το χρυσό βραβείο όχι μόνο για το ταλέντο της στο τραγούδι και στον τρόπο που παίζει πιάνο και κιθάρα, αλλά και για το δύσκολο αγώνα της στη ζωή και για όλα όσα έχει καταφέρει!!! Με το παράδειγμά της δίνει μαθήματα ζωής και στέλνει μήνυμα αισιοδοξίας και ελπίδας σε όλους!!!
Μπράβο Λόρελαι!
Αναρτήθηκε από chiourea.gr στο Επικαιρότητα - ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ και  Διάφορα θέματα - ΤΑΙΝΙΕΣ-VIDEO


Διαβάστε επίσης:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις