Γνωρίστε την Αβάλη. Έναν χώρο για γονείς με παιδιά στο φάσμα του αυτισμού (ΔΑΦ) και όχι μόνο...






Είναι καλό να ενημερωνόμαστε συνεχώς για οτιδήποτε μπορεί να βοηθήσει τα παιδιά μας.



Η δική σας μικρή συνεισφορά, θα κάνει τη διαφορά!
Με λίγα από πολλούς, θα δημιουργήσουμε την Αβάλη. Έναν χώρο αισθητηριακών εμπειριών για να δώσει χαρά στα «ιδιαίτερα παιδιά» και τους γονείς τους!

Σας ζητάμε να υποστηρίξετε τη δημιουργία της Αβάλης  και να διαδώσετε το μήνυμά μας.


Για περισσότερες πληροφορίες δείτε τη σελίδα στο facebook: https://www.facebook.com/avali.daf/ και τη σελίδα της κλειστής ομάδας: https://www.facebook.com/groups/736013456550235/


Γραφτείτε στο Newsletter μας

Δείτε επίσης:





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:




ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις