Γνωρίστε την Αβάλη. Έναν χώρο για γονείς με παιδιά στο φάσμα του αυτισμού (ΔΑΦ) και όχι μόνο...


Είναι καλό να ενημερωνόμαστε συνεχώς για οτιδήποτε μπορεί να βοηθήσει τα παιδιά μας.
Για περισσότερες πληροφορίες δείτε σε αυτό το link την σελίδα της κλειστής ομάδας. https://www.facebook.com/groups/736013456550235/
Η δική σας μικρή συνεισφορά, θα κάνει τη διαφορά!
Με λίγα από πολλούς, θα δημιουργήσουμε την Αβάλη. Έναν χώρο αισθητηριακών εμπειριών για να δώσει χαρά στα «ιδιαίτερα παιδιά» και τους γονείς τους!

Σας ζητάμε να υποστηρίξετε οικονομικά τη δημιουργία της Αβάλης πηγαίνοντας στο link http://www.oneup.gr/project/Avali?request_locale=el και να διαδώσετε το μήνυμά μας.

Δείτε επίσης:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις

Εκπαιδευτική Επικαιρότητα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Δημοφιλή Θέματα