Ένα ζήτημα που ενδιαφέρει άμεσα τους γονείς παιδιών με Διαταραχή Αυτιστικού Φάσματος (ΔΑΦ) είναι η υποστήριξή τους στα δημόσια σχολεία της χώρας μας, τόσο στα γενικά όσο και στα ειδικά. Για το θέμα αυτό διεξάγεται έρευνα, με σκοπό να διερευνήσει την υποστήριξη που λαμβάνουν οι μαθητές/μαθήτριες με ΔΑΦ στα σχολεία Γενικής και Ειδικής Αγωγής καθώς επίσης και τον βαθμό ικανοποίησης των γονέων και κηδεμόνων τους.

Η συμμετοχή των γονέων/κηδεμόνων παιδιών με ΔΑΦ στην έρευνα, κρίνεται ιδιαιτέρως σημαντική. Οι γονείς/κηδεμόνες καλούνται να αφιερώσουν περίπου 10 λεπτά για να συμπληρώσουν ένα ερωτηματολόγιο.  Όλα τα δεδομένα που θα συγκεντρωθούν, θα αξιοποιηθούν με απόλυτη εχεμύθεια και η ανωνυμία είναι διασφαλισμένη.

Περισσότερες λεπτομέρειες και συμπλήρωση του ερωτηματολογίου, εδώ:

«ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΑΠΟΨΕΩΝ/ΣΤΑΣΕΩΝ ΓΟΝΕΩΝ/ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ/ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ ΜΕ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ ΑΥΤΙΣΤΙΚΟΥ ΦΑΣΜΑΤΟΣ (ΔΑΦ) ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ»

 

Ανάρτηση chiourea.gr στο Γονείς - ΑΥΤΙΣΜΟΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Δείτε επίσης:

 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις