Οκτώβριος: Ο μήνας της Δ.Ε.Π.Υ.


   Μπορείτε να ενημερώνεστε καθημερινά για τις νεότερες αναρτήσεις
της Σχολ. Συμβούλου Ρ. Χιουρέα,
μέσω του e-mail  σας.
Κάντε 
κλικ εδώ και εγγραφείτε.


  • Επιμορφωτικές Δράσεις - Σχολ. έτος 2014-2015: 7 Οκτωβρίου 2014 ώρα 13.30  Γενικό Λύκειο Ν. Πεντέλης Παιδαγωγική συνάντηση  με Σύλλογο Διδασκόντων: "Θέματα Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης-Παιδαγωγικές προσεγγίσεις μαθητών ΑΜΕΑ-Προβλήματα Όρασης και Ακοής " από τη Σχολ. Σύμβουλο 2ης Περιφέρειας ΕΑΕ Δρ Ράνια Χιουρέα. 3-10-2014


     "Σκέφτομαι σημαίνει ξαναμαθαίνω να βλέπω, να παρατηρώ.
Σκέφτομαι σημαίνει ότι κατευθύνω τη συνείδησή μου
από κάθε ιδέα και εικόνα. Σκέφτομαι σημαίνει δημιουργώ".
Αλμπέρ Καμύ  





Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:




ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις